Neuronsystem - Trådlösa IoT-sensorer och Digitizers

Logotyp för el.watch med ett stiliserat öga med en grön pupill, omgiven av tre svarta halvcirkelformade linjer, bredvid texten "el.watch" i svart.

En central del av El-Watch lösningar är prediktivt underhåll. Genom att övervaka maskiner och system vet man hur mycket belastning de kan ta innan de går sönder. Detta gör att du på ett säkert sätt kan öka prestanda och strategiskt planera underhåll för minimal intäktsförlust. Dessutom kan man förvandla alla sina befintliga mätinstrument till onlineinstrument via den analoga utsignalen, oavsett vad instumentet mäter. Smidig och flexibel övervakning i molnet, trådlöst och helt utan programmering. Sätt upp automatisk vidaredistribution av mätdata med färdiga API:er, för en bekymmersfri och effektiv vardag.

Illustration som visar processen för röstkommandoteknik, från röstinmatning, genom bearbetning, molnberäkning, till interaktion med en dator.

OM EL-WATCH

Lär känna El-Watch, produkter och kunder

El-Watch är ett teknikföretag baserat i centrala Norge med kontor i Rindal och Trondheim. Kompauto är sedan mars 2024 partner till El-Watch gällande distribution av Neuron i Sverige, Danmark och Norge. Se videon för att lära dig mer om El-Watch, produkter, anställda och typiska kunder.

KOM ONLINE

Kom igång med Neuronsensorer

Den här filmen hjälper dig att komma igång med El-Watch Neuron-sensorer. Lär dig de snabba och enkla stegen och få upp era sensorer och annan mätdata på nolltid. Se videon för att lära dig mer om El-Watch, produkter, anställda och typiska kunder.

PRODUKTER

Hitta den perfekta sensorlösningen

Vi erbjuder över 50 olika sensortyper. Utforska möjligheterna i produktträdet och samla ihop artiklarna i en offertförfrågan eller klicka på vår produktbroschyr för Neuron IoT-sensorer och digitizers. Se även hela vårt sortiment av instrument för flöde, nivå, tryck, analys som kan kombineras med Neuron digitizers för att visualisera datan i molnet utan kostsamma installtioner eller programmering.

VI ERBJUDER

Robusta sensorer med lång livslängd och snabb installation

Ett svart sfäriskt föremål som stänker ner i mörkt vatten, skapar koncentriska cirkulära krusningar och droppar som sprider sig.

ROBUST
Anpassad till tuffa förhållanden som vi hittar inom industri, transport, bygg och lantbruk.

STORT UTBUD 
Över 50 olika sensortyper tillgängliga. Våra trådlösa sensorer övervakar processer, maskiner, fordon och byggnader.

HÅLLBART
Lång livslängd, inget byte eller laddning av batteri. Miljövänlig dataöverföring utan kabeldragning.

SAMLA IN OCH LEVERERA DATA
Dataleverans via API och app. Den insamlade datan kommer från den verkliga världen och ägs av kunden. Datan visualiseras i app och kan skickas vidare till andra systemn genom färdiga API-standarder.

ENKEL INSTALLATION
Innovativa och patenterade metoder. Flexibel placering av sensorer. Intuitivt, praktiskt och skräddarsytt.

Offertkorg
sv_SE
Rulla till toppen