Logotyp för torkventil & automation med stiliserad blå text på en vit bakgrund.

TORK - En pålitlig del i processer för avancerad hantering av vätskor, tryckluft och processgaser!

Information om TORK

TORK är den ledande tillverkaren av magnetventiler, vridspjäll och manöverdon för processindustrin. Med över 40 års erfarenhet har vi en djupgående förståelse för de unika utmaningar och krav som industrin ställer.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som är utformade för att optimera din process, förbättra din produktivitet och öka din säkerhet.

Kort om TORK ventilsortiment
  • TORK Magnetventiler: Vi erbjuder ett brett utbud av magnetventiler för olika applikationer, inklusive pneumatiska och hydrauliska system, vakuumsystem, och gas- och vätskeflöden.
  • TORK Vridspjäll: Våra vridspjäll är konstruerade för att ge en tillförlitlig och effektiv avstängning av vätske- och gasflöden. De finns i en mängd olika material och storlekar för att passa dina specifika behov.
  • TORK Manöverdon: Vi erbjuder ett brett utbud av manöverdon för att styra dina magnetventiler och vridspjäll. TORK manöverdon finns i pneumatiskt och elektriskt utförande för att passa specifika behov.
Varför välja Kompauto som leverantör?
  • Kvalitet: Vi är stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är konstruerade för att ge långvarig prestanda.
  • Innovation: Vi är ständigt innovativa och utvecklar vårt utbud och tjänster för att möta de ständigt föränderliga behoven hos processindustrin.
  • Tillförlitlighet: Vi är en pålitlig partner som du kan lita på för att leverera de produkter och tjänster du behöver, när du behöver dem.
En magnetventil med en ansluten elektrisk kontakt och en mässingskropp med gänga i båda ändar.
Ett pneumatiskt ställdon för tork med blå lock och central kropp som visar specifikationer och logotyper på en vit bakgrund.
En blå industriell fjärilsventil med en silvermetallisk skiva och ett monterat grått och blått ställdon.

Kontakta oss genom att fylla i er fråga eller behov här, så kontaktar vi er:

Industriella ventiler och automationsutrustning mot mörk bakgrund med textdetaljer för tork- och komauto-märken.
Offertkorg
sv_SE
Rulla till toppen