LeakCell: Portabel kontaktlös flödesloggning via internet

Att flödesmäta och flödeslogga vattenledningar tillfälligt är en utmaning när man inte vill göra kostsamma ingrepp i rören. Dessutom har man ofta varken tillgång till strömförsörjning eller datakommunikation. Kompauto har därför lanserat LEAKCELL modell LCPD, en portabel flödesmätare med integrerad GSM logger som automatiskt sänder upp loggfilerna till en webbportal för enkel avläsning via överskådliga grafer och möjligheten till att programmera notiser via e-post för högt eller lågt flöde över en 24-timmars period.

Dessutom har denna portabla flödesmätare en integrerad batteribank som gör flödesloggning möjlig i en vecka utan att operatören behöver åka ut för att läsa av mängden vatten som passerat. Allt installerat i en vädertålig väska för de tuffaste klimaten utomhus och i brunnar.

”Clamp-on” flödesmätning är en snabbt växande mätteknik som är både enkelt och kostnadseffektivt. Våra tekniker har designat en komplett plug & play lösning både för portabel och fast installation med batteridrift.

Fler nyheter

Teknisk säljare till Kompauto

Vi skall nu utöka vårt säljteam i Sverige med en Teknisk säljare som ska skapa affärer i Skåne och Danmark. Tjänsten kommer

Portabel daggpunktsmätare Suto

Portabel daggpunktsmätare

En portabel daggpunktsmätare (daggpunktssensor) är en handhållen enhet som används för att mäta daggpunkten i en mätkammare i olika miljöer och situationer.

sv_SE
Rulla till toppen