Gratis andriod-app för Suto flödesmätare

Har du någonsin hört talas om S4C-FS? Det är en Android-app som är utformad för att konfigurera och övervaka flödessensorer från SUTO iTEC. Appen gör att du slipper besväret med kablar, bökiga datorer på svåråtkomliga installationsplatser. Med mobilen eller surfplattan (Android) kan du läsa av aktuellt flöde och summering, samt konfigurera flödesmätare trådlöst. Det dagliga arbetet blir betydligt enklare med den kostnadsfria S4C appen från SUTO iTEC.

Appen skyddar även flödesmätarena från oavsiktlig åtkomst och ändringar. Vanliga användare kan bara läsa av data från sensorer medans användare som är auktoriserar sig genom att skanna QR-koden som följer med leveransdokumentationen kan enkelt ta i bruk och konfigurera sensorn. S4C-FS-appen tillåter den auktoriserade användaren att ändra flödesinställningar, diameter, gastyp, utsignaler och så vidare.

För närvarande stöder appen flödesmätartyperna S401/421, S415/418 och S430. Fjärranslutningen mellan instrumenten och appen upprättas via bluetooth som gör det möjligt för användare att koppla upp sig inom en räckvidd av 10 meter.

S4C-FS finns att ladda ner gratis på Google Play Store (play.google.com) och www.suto-itec.com

Fler nyheter

Teknisk säljare till Kompauto

Vi skall nu utöka vårt säljteam i Sverige med en Teknisk säljare som ska skapa affärer i Skåne och Danmark. Tjänsten kommer

Portabel daggpunktsmätare Suto

Portabel daggpunktsmätare

En portabel daggpunktsmätare (daggpunktssensor) är en handhållen enhet som används för att mäta daggpunkten i en mätkammare i olika miljöer och situationer.

sv_SE
Rulla till toppen